Aktuella erbjudanden

 

Halvpension med boende i dubbelrum

I paketet ingår en övernattning, 3-rätters middag och frukostbuffé!

På Lidö finner du de bästa utav skärgården. Kobbar, klippor, härliga promenadstråk, en självförsörjande bondgård, ett värdshus med en skärgårdsinspirerad meny, badtunnor alldeles vid vattnet och en lugn skön atmosfär. Skärgårdsupplevelsernas upplevelse! Kom som du är, lämna Lidö som en ny och utvilad människa!

Onsdag-lördag: 995 kr/person

Söndag-tisdag: 895 kr/person

Enkelrumstillägg: 195 kr


Nollan-Lidö.jpg

Bo i vår unika Nolla Cabin

Bo i vår unika Nolla Cabin där minimal påverkan på naturen ligger i fokus! Paketet gäller för 2 personer och inkluderar frukost och 3-rätters ”Zeromeny”. Måltiderna serveras på värdshuset, där även närmsta wc och dusch finns

Pris 3290kr. 


20150402_lido_0056-1024x682.jpg

Drömbröllop i Skärgården!

Lidö är den perfekta platsen för ett drömbröllop i skärgårdsmiljö.
Ni gifter er i vigsellunden med utsikt över vattnet, eller hittar er egna klippa eller äng. Brudskål och mingel efteråt på värdshusets uteservering. Bröllopsmiddagen dukas upp i paviljongen, vår vackra matsal i värdshuset. Festen fortsätter sedan ända in på småtimmarna.

Vi har fortfarande möjliga datum för 2020, maila oss gärna på info@lidovardshus.se så återkommer vi med en grundoffert för att ha bröllops hos oss

Klicka här för mer information
klicka här för bilder


lido_0003_Layer-583.jpg

Weekendpaket fredag-söndag!

I paketet ingår övernattning i pensionatets dubbelrum, två 3-rätters middagar och två frukostbufféer.

Unna dig en avkopplande weekend i idyllisk skärgårdsmiljö! Fly vardagsstressen för ett par dagar. På Lidö finns inga bilar, köer eller måsten! Passa på att njuta av den goda maten, något att dricka, se den vackra solnedgången, paddla kajak, bada bastu, hyr en badtunna nere vid vattnet, fiska, sola eller varför inte ta en promenad i den underbara naturen i naturreservatet. Lidö, ett skärgårdsparadis!

Fredag- Söndag: 1 895 kr/person
Max två vuxna per rum