20150402_lido_0127-e1429537152562.jpg

Bröllop på Lidö

Lidö är den perfekta platsen för att fira i avslappnad skärgårdsmiljö. I vår matsal paviljongen ryms upp till 140 sittande gäster, men vi har även andra lokaler som lämpar sig för mindre sällskap. Vi kan ordna allt från trerätters till grillbuffé ute i den vackra naturen eller enklare plockmat. Ni väljer själva upplägget och storleken på tillställningen.
Det finns ca 100 bäddar på ön, så att alla gäster kan sova över.
Vi har erfarenhet av allt från små till stora fester. Temafester, möhippor, släktträffar, bröllop och födelsedagsmiddagar. Vi kan hjälpa dig att ordna en oförglömlig fest efter just dina önskemål. 

Drömbröllop i skärgården!

Låt oss på Lidö Värdshus hjälpa er att arrangera ert drömbröllop – vi kan ordna allt från mat och dryck till transporter, vigselförrättare, fotografer, musik mm! Tillsammans med er skapar vi en oförglömlig upplevelse och minnen för livet!

Under för- och eftersäsong går det att abonnera hela anläggningen. Från midsommar till andra veckan i augusti har vi öppet för allmänheten på uteserveringen och kan då erbjuda er att abonnera paviljongen i värdshuset.

Planering

Vi hjälper gärna till i alla steg för att ni som bröllopspar ska känna er trygga i er planering. Ett par månader innan bröllopet träffas vi och testar er valda bröllopsmeny med rekommenderade viner till. Då går vi även igenom checklistor och ni har möjlighet att ställa frågor eller funderingar. När ni bokar ert bröllop reserverar vi boende till alla era gäster och ni sköter sedan själva placeringen av gäster i respektive rum. Gästerna checkar sedan in som vanligt i receptionen vid ankomst och eventuell betalning av sitt boende sker vid utcheckning.