lido_0057_Layer-22.jpg

Kickoff, Event & Företagsfest

Förstärk sammanhållningen och bygg upp gemenskapen, arrangera årets företagsfest hos oss på Lidö. Med möjlighet till både utomhus och inomhus aktiviteter, a la cartemiddag, grillbuffé, fest med liveband, övernattning och konferenslokaler är Lidö den perfekt mötesplatsen för så väl stora som små företagsarrangemang. Kom ut över en kväll eller varför inte en hel helg.

Ordna ett tema som är lätt att följa genom hela arrangemanget.
Några olika förslag: Sommartema, 40-, 50- eller 60-tals tema, skärgårdstema med sill, nubbe och fiske, galamiddag, medeltidstema med helgrillat lamm över öppen eld. Man kan även välja ett tema på maten och drycken, t.ex. franskt eller spanskt. Vi hjälper er gärna att hitta inspirationen eller bygga vidare på en idé ni redan har.

Förläng konferensen eller kickoffen

Dag 1: 
Kom ut på eftermiddagen/kvällen med båt från Räfsnäs eller från Stockholm. Första kvällen arrangerar vi t.ex. en grillkväll med helgrillat lamm/gris över öppen eld med massa goda tillbehör, avsluta kvällen med att hyra våra badtunnor nere vid vattnet.

Dag 2: 
Vakna till en härlig frukostbuffé, boka sedan någon av våra möteslokaler för ett kortare möte, föreläsning eller seminarium. Avnjut en enklare lunch nere på Oasens uteservering som ligger precis nere vid vattnet, skärgårdskänslan är total! Fortsätt eftermiddagen med någon typ av aktivitet .tex. 5-kamp, paddla kajak, tipspromenad eller sol och bad m.m. Avsluta dagen med en trerätters middag i värdshusets vackra paviljong med en efterföljande fest med dans och bar, öppet in på småtimmarna.

Dag 3: 
Serveras en frukost eller brunch som avslutning.